Аз си взех пера от бриколажа, те са универсални, някъде към 60 см, и после извадих старото и по него изрязах новото. Не съм много доволен,защото нещо не е наред и по средата изчиства добре, а в края го замазва. След малко ще слизам до колата и ще го измеря колко точно е.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с чистачките alfa 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеАз си взех пера от бриколажа, те са универсални, някъде към 60 см, и после извадих старото и по него изрязах новото. Не съм много доволен,защото нещо не е наред и по средата изчиства добре, а в края го замазва. След малко ще слизам до колата и ще го измеря колко точно е.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениеТова 38 е сигура, нали?
Щото я няма старата и нямам как да измеря.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениеНяма начин да няма начин...
Снегът от тавана се изпързаля и строши перото (гумата и пластините) онова, дето се продава по маг. Рамото си е здраво....
Ще взема утре перо 38см. И ще го закрепя някак..Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеЗадна чистачка на Шампион струва 26.80 лв. Ти си решаваш, но от сега ти казвам че няма да закрепиш стандартно перо от магазинаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеЗадна чистачка на Шампион струва 26.80 лв. Ти си решаваш, но от сега ти казвам че няма да закрепиш стандартно перо от магазина
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЦяло перо не, но само гумата - даAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеПак не четеш. Колегата каза че пластмасовата част е строшена.
Comment
-
Да споделя, за протокола.
Няма как да се комбинира старото рамо с ново 38см.перо, защото перото е по-широко и не влиза в рамото, както е предвидено, да се скрие вътре.
В магазина ми предложиха два варианта рамо и перо- фабричен комплект.
За 20 и за 26 кинта.
Купих от 20, всичко пасна, ноооо.... пружинката в рамото е по-слаба, не притиска достатъчно и в горния край стъклото не се почиства.
Извадих перото от новият комплект и го сложих на старото рамо.
Стана чудесно и лесно. Въпрос на един щифт и няколко минути.
Можежеше и да се разменят само пружинките, ама ми се видя по-тегаво...sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениеДа споделя, за протокола.
Няма как да се комбинира старото рамо с ново 38см.перо, защото перото е по-широко и не влиза в рамото, както е предвидено, да се скрие вътре.
В магазина ми предложиха два варианта рамо и перо- фабричен комплект.
За 20 и за 26 кинта.
Купих от 20, всичко пасна, ноооо.... пружинката в рамото е по-слаба, не притиска достатъчно и в горния край стъклото не се почиства.
Извадих перото от новият комплект и го сложих на старото рамо.
Стана чудесно и лесно. Въпрос на един щифт и няколко минути.
Можежеше и да се разменят само пружинките, ама ми се видя по-тегаво...Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Йес!!
п.п.
".....Няма как да се комбинира старото рамо с ново 38см.перо, защото перото е по-широко и не влиза в рамото, както е предвидено, да се скрие вътре...."
не ми е достатътчно да ми се каже-не става. Дори това ме амбицира повече.
Трябва да разбера и ЗАЩО?Last edited by ALFonsOlder; d.m.y г., 19:05.sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениеЙес!!
п.п.
".....Няма как да се комбинира старото рамо с ново 38см.перо, защото перото е по-широко и не влиза в рамото, както е предвидено, да се скрие вътре...."
не ми е достатътчно да ми се каже-не става. Дори това ме амбицира повече.
Трябва да разбера и ЗАЩО?Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
Comment